השף של
מתחם האירועים 'גבריאל',
דוד אלמקייס, סיפר לנו: "אנחנו מנסים, ואנחנו מצליחים ולהוציא את הסטיגמה לאנשים - גם באולמות אפשר שיהיה אוכל מעולה. אנחנו מתעסקים עם החומרי גלם הכי טובים שיש בארץ. אני יכול להבטיח לך שב95% האוכל שאנחנו עושים פה יותר טוב מרוב מהמסעדות בתל אביב. אנחנו יודעים מה אנשים אוכלים במסעדות וזה מה שאנחנו רוצים לעשות - להביא את המסעדה לכאן".
לגבי התפריט של 2023 בגבריאל, השף שיתף: "יהיו הפתעות. מברווזים ועד דגים שלמים. אנחנו משדרגים את הקבלת פנים, נוסיף טעמים חדשים קצת שיהיה יותר ים תיכוני קצת אסייאתי- דברים שבאמת הקהל הישראלי אוהב. אנחנו שומרים על איכות חומרי הגלם והטריות- זה מה שמניע אותנו".
במתחם התקיימו שתי חתונות שאתן שתיהן עיצב דודו גבאי. האחת בעיצוב מודרני עם מעל ל-15 סוגי פרחים בגוונים של ורוד, בז' ונגיעות זהב שהופק על ידי המפיק שי דוד. החתונה השניה, עוצבה בסגנון שונה לחלוטין, סגנון קלאסי, בגוונים כהים עם מגוון של פרחים בצבעים לבנים, לצד פרחים בגוונים עמוקים.