כולנו התרגלנו לאירועים גדולים וגרנדיוזיים, וזו הסיבה שיש משהו מיוחד כל כך באירועים קטנים. האינטימיות, המשפחתיות והעובדה שמי שסובב אותנו הוא רק האנשים שאנחנו מכירים מקרוב הופך את האירוע למיוחד יותר. זו הסיבה שתמיד משמח לגלות אולמות שנוצרו במיוחד עבור אירועים אינטימיים, ובעיקר אולמות שמבינים שכשמדובר באירועים קטנים – ההחלטות הגדולות הופכות לחשובות אפילו יותר.
אולם האירועים
גלרי 35 באשדוד הוא הדוגמה המושלמת לאולם שנוצר במיוחד בשביל אירועי בוטיק, בין אם מדובר בחתונות של עד כ-250 אורחים, בר או בת מצווה, בריתות, ימי הולדת או אירועים עסקיים. "איכות הכי נכון להגיש בכמות קטנה," אומר אשר פרץ, השף והבעלים, "מניסיון באירועים גדולים, רציתי אולם בוטיק שאני אוכל לשים את הדגש שלי בצלחות, בטעמים ופרזנטציה בכלל."
האולם, שמשלב בין עיצוב אורבני אלגנטי לאווירה משפחתית, וכולל גם חצר גדולה, מציע חוויה אינטימית שמותאמת במיוחד לקהל הישראלי. החצר מאפשרת לשלב בין אירוע חוץ לפנים, העיצוב מרגיש נינוח מבלי לוותר על האלגנטיות והאוכל – שהוא גולת הכותרת של המקום, הוא פיוז'ן שמותאם בדיוק לקהל האקלקטי שמגיע לכל אירוע. "הקציצות דגים באו ממרוקו, הסביצ'ה מגיע מפרו והקינוח מצרפת ומאיטליה." אומר אשר ומספר שאצלו באירועים חשוב 'שלא יהיה משעמם', כך שהאוכל לא מפסיק להגיע, "אנשים יושבים בשולחן וכל הזמן מגיע משהו, נכנס משהו חדש – יוצאת פלטה, משהו חם, משהו מפתיע מהמטבח, יש זרימה." בנוסף, לאורחים שמחפשים טוויסט מפתיע וכיפי, יש "אוטו גלידה" מפתיע שמוסיף עוד נגיעה מיוחדת לכל אירוע.
דבר נוסף שחשוב לשים עליו דגש, בכל אירוע – אבל בעיקר באירועים קטנים, הוא שהאירוע 'יתקתק' בצורה מושלמת וגם אם יופיעו בעיות (מה שקורה בכל אירוע, לא משנה עד כמה נתכונן), הצוות יהיה שם כדי לפתור אותן, בהרבה מקרים מבלי לערב כלל את בעלי האירוע.
בגלרי 35 מקבלים ליווי צמוד כבר מהרגע הראשון. צוות המקום שם דגש על ירידה לפרטים, עם מתאם אירועים ומנהל מקצועי שמלווה את האירוע בכל שלב, החל מהפגישה הראשונה בה מבינים מה בדיוק הצרכים והרצונות, ועד לרגע בו האורח האחרון עוזב. היתרון באולמות קטנים הוא האפשרות להתאים את האירוע בדיוק לאופי, לסגנון ולצרכים של כל אחד.
זה מתחיל מהעיצוב, ממשיך במערכות תאורה והגברה מתקדמות שכוללות מסכי לד ענקיים ומערכות VJ שמוסיפות לאווירה וכמובן באוכל – עם תפריטי שמותאם בדיוק לקהל ולסגנון האירוע, עם מנות חדשניות שנעשות באהבה מחומר גלם איכותי, עם דגש על פרזנטציה, כלים ייחודיים וטעמים מפתיעים. זו גם הסיבה שבגלרי 35 רוב הלקוחות הם לקוחות חוזרים – בין אם מדובר בזוגות שהתחתנו במקום וחוגגים ברית או בריתה, או אפילו אורחים שהגיעו לאירוע והחליטו לערוך במקום אירוע משלהם. השילוב בין העיצוב, האווירה, המקצועיות וכמובן האוכל מאפשרים ליהנות בנחת, בלי לדאוג, וזאת בדיוק מטרת המקום והמחשבה מאחוריי הקמתו, "כשהשף הוא הבעלים אפשר להיות רגועים, בנושא הקולינריה ובכלל." מסכם אשר.