במתחם האירועים
חצר המלכה חגגו לאחרונה 25 שנות עשייה- וזה לא בא ברגל. מדובר באחד מהאולמות הגדולים בארץ, חלל שמחולק לשלושה מתחמים שבכל ערב ניתן לחגוג אירוע בסגנון שונה. כבר בכניסה לגן כל אורח מקבל כוס שמפניה, כזו שתכניס לאווירה ומשם ממשיכים ישר למתחם קבלת הפנים. אז מה חיכה לנו בקבלת הפנים? דגים נאים וטריים, סושי, טאבון עם פיצות שנאפות במקום ועם ריח מטריף חושים, ועמדת אסאדו מפורק שכל ביס היה פינוק.
הגענו לחתונה בהפקתו של מאור נחליאלי ותפסנו את השף של המקום- ליאור רביבו, כדי לשמוע ממנו מה מחכה לנו ב- 2025: "אחד הדברים שהביאו אותי לפה זה חדשנות ויצירה. בתפריט 2025 תראו המון דברים מעניינים, אנחנו דוגלים בטריות ובדגה מקומית. יש לנו מנה שקראתי לה 'מליון דולר', זה אונקיה של מטיל זהב שזה פטה כבר אווז עם דובדבני אמרנה, אגוז לוז, טוויל שקדים וקולי של של פטל פיסטוק", בהחלט יש למה לחכות. בחלל הפנימי ידאגו להגשים לכל זוג את החלום, עם חלל ורסטילי ורחב וכמובן עיצוב אישי. בשורה תחתונה- לא סתם מדובר במתחם שקיים כל כך הרבה זמן. היחס האישי, מנות השף היצירתיות, הדגש על המקצועיות והרצון לתת לכל אורח חוויה בלתי נשכחת, זה הסוד של המקום.