מתכון: בקלאווה כבדי עוף

מתכננים ארוחה מיוחדת ורוצים להפתיע את כולם עם מתכון מיוחד? מתכון לבקלאווה כבדי עוף באדיבות אולם האירועים קסאנאדו

מתכננים להכין לבדבקלאווה כבדי עוף? קבלו את המתכון באדיבות אולם האירועים קסאנאדו

מצרכים: 
1 ק"ג כבדי עוף מנוקים 
3 בצל לבן בגודל בינוני חתוך לרצועות 
1 ק"ג פטריות חתוכות 
חומץ בלסמי
מייפל
עלי פילו 
רוטב פירות יער 
שבבי קוקוס לבן ,קוקוס קלוי ופיסטוק קלוי 
עלי מיקרו
מלח 
פלפל 

אופן הכנה: 
טגנו בצל, הוסיפו כבדים לדרגת מדיום ולאחר מכן הוסיפו פטריות. תבלו את התערבות במלח, פלפל חומץ בלסמי ומייפל.

לטעום ולתקן טעמים לפי טעם, רצוי ולקרר.

קחו 2 שכבות של עלי פילו, חתכו אותן לרצועות בעובי 10 ס"מ ומלאו במלית שהיתה בקירור.

קפלו בצורת פסטל, מרחו בשמן ואפו עד להזהבה.

על הצלחת אנו מורחים רוטב פירות יער מניחים את הבקלוואה ומוסיפים זילוף של מייפל על הבקלוואה.

מפזרים את התערובת של  שבבי קוקוס לבן, קוקוס קלוי ופיסטוק קלוי, וכן ועלי מיקרו לקישוט.

בתיאבון.

מתכון: בקלאווה כבדי עוף 1
בקלאווה כבדי עוף (צילום: קסאנאדו, יחצ)

יש לכם מתכון מומלץ? שתפו אותנו במתכונים המנצחים שלכם בעמוד הפייסבוק של וואלה! מזל טוב