מתכננים להכין לבדבקלאווה כבדי עוף? קבלו את המתכון באדיבות אולם האירועים
קסאנאדו
מצרכים:
1 ק"ג כבדי עוף מנוקים
3 בצל לבן בגודל בינוני חתוך לרצועות
1 ק"ג פטריות חתוכות
חומץ בלסמי
מייפל
עלי פילו
רוטב פירות יער
שבבי קוקוס לבן ,קוקוס קלוי ופיסטוק קלוי
עלי מיקרו
אופן הכנה:
טגנו בצל, הוסיפו כבדים לדרגת מדיום ולאחר מכן הוסיפו פטריות. תבלו את התערבות במלח, פלפל חומץ בלסמי ומייפל.
לטעום ולתקן טעמים לפי טעם, רצוי ולקרר.
קחו 2 שכבות של עלי פילו, חתכו אותן לרצועות בעובי 10 ס"מ ומלאו במלית שהיתה בקירור.
קפלו בצורת פסטל, מרחו בשמן ואפו עד להזהבה.
על הצלחת אנו מורחים רוטב פירות יער מניחים את הבקלוואה ומוסיפים זילוף של מייפל על הבקלוואה.
מפזרים את התערובת של שבבי קוקוס לבן, קוקוס קלוי ופיסטוק קלוי, וכן ועלי מיקרו לקישוט.
בתיאבון.
בקלאווה כבדי עוף (צילום: קסאנאדו, יחצ)