לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה"

מאז הקמתו, מתחם האירועים "נסיה" שומר בקנאות על מעמדו בפסגת המקומות המצליחים ביותר לאירועים. ראינו, טעמנו, הרגשנו - ובעיקר ניסינו לפצח את סוד ההצלחה של המתחם המוביל. אלו הממצאים

זה לא סוד ששמו של מתחם האירועים "נסיה" הולך לפניו. שמונה שנים חלפו מאז הקמתו החגיגית, ומאז הוא מתפקד כאחד מהלוקיישנים הלוהטים ביותר לחתונות נוצצות. הגענו לביקור כדי לפענח את ההצלחה של "נסיה", ואלו הממצאים.

X

אחת, שתיים, שלוש: המתכון להצלחתו של "נסיה"

ממוקם בצומת ראם המרכזית, "נסיה" מהווה נקודת מפגש נוחה לאורחים מכל קצוות הארץ. המבנה המפואר מחולק לשני מתחמים זהים בנראות שלהם, כאשר השוני היחידי הוא בכמות המוזמנים – מתחם "שלמה המלך" מיועד לאירועים גדולים של עד 850 אורחים, ו"כינור דוד" מארח אירועים אינטימיים יותר של עד 450 מוזמנים. 

הנראות והעיצוב המרהיבים של המקום הם ללא ספק אחת מהסיבות הבולטות להצלחתו. המתחם עצום בגודלו, קבלת הפנים ירוקה וכיפית והפליא וכשנכנסים לאולם מתמלאים מיד בתחושה נעימה של פאר. החלונות גדולים ושקופים לחלוטין, התקרות גבוהות, החלל מרווח והעיצוב מייסודו אלגנטי להפליא, "הדבר הראשון שהזוגות שנכנסים לנסיה רואים הוא קבלת פנים ענקית עם מזרקות וצמחיה עשירה", מספר דותן ומוסיף, "ולאחר מכן הם נכנסים פנימה לאולם המפואר והיוקרתי. לכל זוג יש את הדרישות והרצונות שלו, והגדולה שלנו שאנחנו יודעים להתאים את האירוע אליכם. בין אם זה מראה אורבני, יוקרתי או כפרי. בכל אירוע המקום נראה אחרת".

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 1
ב"נסיה" יודעים להתאים את האירוע בדיוק לאופי שלכם

לאחר שחוש הראיה קיבל את מבוקשו, הגיעה העת לדבר מהבטן – כלומר, לדסקס על הקולינריה המשגעת בנסיה. מה נגיד לכם, כבר אחרי קבלת הפנים המושקעת להפליא התמלאנו עד אפס מקום, אבל ברור שלא יכולנו שלא להתענג על העיקריות.

עם יד על הלב, קבלת הפנים בנסיה היא אחת מהמפוארות והטעימות שיצא לנו לבקר בהן. מתהדרת בקונספט חובק עולם, כל עמדה מייצגת מדינה ואת מאכליה הלאומיים, כאשר האוכל נעשה בזמן אמת מול האורח. כך בעמדה הבריזלאית תוכלו לפגוש בבשרים משובחים, באיטלקית פיצות, פוקאצ'ות, פסטות וניוקי, באסייתית שלל מוקפצ'ים, סביצ'ה וסושי, עמדה ישראלית עם כל מה שישראלים אוהבים- קבב ופרגיות בפיתה יחד עם שלל סלטים, והעמדה המרוקאית שמגישה תבשילים אותנטיים שיערסלו לכם את הבטן באהבה, "הכי חשוב לנו שהזוג והאורחים יהנו ממגוון של אוכל – צבעוני, מגוון וטעים", מספר אוהד השף.

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 2
קבלת פנים חובקת עולם

החוויה הקולינרית ממשיכה עם הכניסה לאולם. שם תהנו ממנות ראשונות כמו בקלאווה כבד אווז עם סירופ סוכר וקינמון, סלטים מושקעים – אנחנו התענגנו על סלט סלנובה לא פחות ממושלם עם אגוזי מלך קלויים ואפרסקים ברוטב ויניגרט הדרים, פאנה פורי הודי ממולא טרטר טונה אדומה, ומנת הדגל של המקום – דואט של פילה בקר מצופה פנקו ווסאבי וצלע טלה עם קרם בטטה וצ'יפס בטטה סגולה. נסיה מציעה גם מנות נהדרות לקהל הטבעוני, ואנחנו התאהבנו בשווארמה הטבעונית העשויה מטופו שהוגשה עם טחינה ומגוון ירקות כבושים.

כמו העיצוב, גם בגזרה הקולינרית נעשית התאמה מלאה לזוגות, לבקשות ולרצונות השונים שלהם, "אני באופן אישי יושב עם הזוגות ומתאם להם תפריטים. הסוד הוא בשילוב בין הבקשות של הזוג לבין המטבח שמיישם בשטח אותן ברמה הקולינרית הכי גבוהה שיש", מספר אוהד ומוסיף, "בנוסף, אנחנו מאוד משקיעים בהדרכות של מלצרים. אנחנו מבינים שהשליח שלנו כמנהלים זה אותו מלצר שניגש לאורח ומוציא את המנה, וזו נקודת החוזקה שלנו – להגיע לכל אורח ולתת לו חוויה שירותית שהוא לא יישכח".

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 3
בקלאווה כבד אווז (צילום: אריק קרמינסקי)

ראינו, טעמנו, עכשיו הגיע הזמן להרגיש. כבר בפסקה הקודמת גלשנו לגזרת השירות, שהיא ללא צל של ספק אחת מנקודות החוזקה הבולטות ביותר של "נסיה". גילינו משפחה תומכת, שתעשה הכל כדי לעשות את האירוע שלכם הכי מוצלח שיש – ממש כאילו הם עורכים אירוע לבן משפחה, "אנחנו כאן בשבילכם לתרום לכם מהניסיון שלנו", אומר דותן וממשיך, "אנחנו מוכרים כמתחם שמגשים חלומות ופה זו באמת לא קלישאה. אנחנו רוקמים יחד איתכם את החלום ומתרגשים מכל צעד וצעד".

לסיכום, את המתכון המדויק לקסמו של "נסיה" כנראה לעולם לא נצליח לפצח, אך סיימנו את ביקורנו שם עם חיוך גדול ומסקנה שהשילוב של כל הדברים שדיברנו עליהם עד כה, הם אלו שמציבים אותו בטופ של מתחמי האירועים בארץ. אז כבר שריינתם תאריך?

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 4
מנת הדגל: דואט כבד אווז וצלע טלה (צילום: אריק קרמינסקי)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 5
פנה פורי יוקרתי (צילום: אריק קרמינסקי)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 6
סלט סלנובה קייצי ומרענן (צילום: אריק קרמינסקי)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 7
שווארמה טופו טבעונית (צילום: אריק קרמינסקי)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 8
מתחם האירועים "נסיה" (צילום: וואלה! מזל טוב)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 9
מתחם האירועים "נסיה" (צילום: וואלה! מזל טוב)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 10
מתחם האירועים "נסיה" (צילום: וואלה! מזל טוב)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 11
מתחם האירועים "נסיה" (צילום: וואלה! מזל טוב)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 12
מתחם האירועים "נסיה" (צילום: וואלה! מזל טוב)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 13
מתחם האירועים "נסיה" (צילום: וואלה! מזל טוב)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 14
מתחם האירועים "נסיה" (צילום: וואלה! מזל טוב)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 15
מתחם האירועים "נסיה" (צילום: וואלה! מזל טוב)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 16
מתחם האירועים "נסיה" (צילום: וואלה! מזל טוב)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 17
מתחם האירועים "נסיה" (צילום: וואלה! מזל טוב)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 18
מתחם האירועים "נסיה" (צילום: וואלה! מזל טוב)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 19
מתחם האירועים "נסיה" (צילום: וואלה! מזל טוב)

לא רק הקולינריה: יצאנו לפצח את סוד ההצלחה של "נסיה" 20
מתחם האירועים "נסיה" (צילום: אריק קרמינסקי)

  

השתתפו בכתבה