מה מתבשל כאן?
מתחם האירועים "הרמוזו" צירף לאחרונה לשורותיו את השף
אבי לוי, שידוך מתבקש שמצטרף לשורת שיתופי פעולה נוספים בין שפים סלבריטאיים לאולמות אירועים. איך קרה שהשמות החזקים ביותר בענף הקולינריה הישראלי מסתערים על עולם האירועים?
רוצים שהשף אבי לוי ינצח על התפריט בחתונה שלכם? התקשרו עכשיו - 072-2160365.
לפגישה במתחם האירועים הרמוזו, התקשרו עכשיו - 072-2160365 (צילום: יחצ)
מהפכת הסלבס במטבחי האירועים
במעמד הפגישה עם לקוח פוטנציאלי, כל אולם אירועים שואף להציג את היתרונות שלו - את העיצוב החדשני בו הוא מתהדר, את הגן החדש שעל תכנונו עמל תקופה ארוכה ואת המזרקה שזה עתה נבנתה. עם זאת, ומבלי לגרוע בחשיבותם של כל אלו, לרוב מוקד ההתעניינות המרכזי הוא המטבח, וכאשר מי שעומד בחזיתו הוא שף סלבריטאי מהשורה הראשונה, זה ממש לא יכול להזיק.
בשנים האחרונות, עוד ועוד אולמות אירועים מגייסים שפים סלבריטאים לשורותיהם, כאלו שפניהם מככבות בפריים טיים, ושהמסעדות בבעלותם מעוטרות וזוכות לתשבחות רבות, וביניהם ארז קומרובסקי, יונתן רושפלד, ורן שמואלי, שבשנים האחרונות לקחו את המושכות על הפן הקולינרי במתחמי אירועים מובילים.
וזה לא מקרי. עם התרחבותו של ענף האירועים, הפוטנציאל העסקי גדל. הן השפים והן בעלי מתחמי האירועים מתחילים לחזר זה אחר זה, והרווח הוא הדדי - השף זוכה להטבות שונות, ואילו מתחם האירועים זוכה לצרף לשורותיו שף בעל מוניטין שמוביל את התפריט שלו.
מהפכת הסלבס במטבחי האירועים | הרמוזו - 072-2160365 (צילום: יחצ)
גם האיחוד החדש והמדובר בין השף
אבי לוי, זוכה תכנית הריאליטי "מאסטר שף" ובעל מסעדת "המוציא" המשובחת,
לבין מתחם האירועים "הרמוזו" ביער בן שמן, התבשל לא מזמן. בראיון מיוחד טוען לוי כי מה שהוביל אותו להצטרף לאולם האירועים המצליח, זו בעיקר הסקרנות שלו לתחום החדש, "תחום האירועים הוא שונה מעולם המסעדנות ברמת התפעול, ברמת המוכנות, וברמת ה"סרוויס". העבודה במתחם אירועים היא יותר מאורגנת, מסודרת וצפויה. באירוע אני יכול להיערך מראש למספר האורחים שצפויים להגיע, בעולם המסעדנות אני צריך להיות דינאמי יותר, ולמצוא פתרונות בזמן אמת".
''שיתוף הפעולה מתקדם נהדר ואני אוהב את זה'' | התקשרו עכשיו - 072-2160365 (צילום: יחצ)
השפים משתלבים אט אט בנישה שעד לא מזמן לא נלקחה בחשבון, זאת בזמן שבעלי המתחמים יודעים כי כאשר שואפים לקרב את עולם האירועים לעולם המסעדנות, צירוף שף מנוסה הוא בהחלט הדרך הנכונה. כמובן שמלבד השם הנוצץ, תו האיכות ומעמד הסלבריטאיות שהפך לקלף פרסומי יעיל, השף המוכר מביא איתו ערך קולינרי שלא יסולא בפז לאולם.
"שף עם ניסיון חשוף יותר לעולמות קולינריה מגוונים, וזה מה שעושה את הקישור בין מסעדה לאולם לנחוץ ויעיל. אולם שיעסיק שף עם ניסיון שילווה אותו, ויתן את החותמת שלו לתפריט, ישדרג את כל הפן הקולינרי שלו מהקצה לקצה. לי ולבעלי האולם יש אותה ראיית עולם לטווח הארוך. חשוב לנו להיות קשובים למה שמתרחש בעולם מבחינה קולינרית. בזמן הקרוב נחדש לא מעט, נלמד ונתנסה לכל אורך השנה, נרכיב מנות חדשות ואולי אף נשנה את הקונספט. הרמוזו מתקדם לכיוון מאוד חיובי ואני אוהב את מה שקורה שם, אני חושב שהוא יהפוך למוקד אירועים חזק מאוד באזור".
"כשאני לוקח פרויקט תמיד חשוב לי שזאת תהיה ריצה למרחקים ארוכים" | התקשרו עכשיו - 072-2160365 (צילום: יחצ)
בשנה החולפת, מתחם האירועים "הרמוזו" לקח חלק
בפרויקטים נוצצים, ממש כמו הפקת הסילבסטר שלנו. צירופו של השף המוכר מחזקת את מעמדו וממצבת אותו כאחד השחקנים הבולטים בענף, ואם לשפוט על פי כל הסימנים, נראה כי שיתוף הפעולה הזה יוליד נפלאות, "כשאני לוקח פרויקט תמיד חשוב לי שזאת תהיה ריצה למרחקים ארוכים, ולא משהו קצר ורגעי. כשהתחלתי את שיתוף הפעולה עם הרמוזו, ידעתי שאני יכול לשלב את זה עם העיסוקים האחרים שלי בעולם המסעדנות", אומר לוי ומוסיף, "שיתוף הפעולה מתקדם נהדר ואני אוהב את זה. אני עובד עם צוות מקצועי שמבין עניין, הן ברמת הבעלים והן ברמת העובדים, אנשים שנותנים במה ומאפשרים להתקדם הויז'ן".
אפשר לקבל טעימה? | התקשרו עכשיו - 072-2160365 (צילום: פזית אסולין)
מרשימה העובדה שבין תפעול המסעדות המצליחות שבבעלותו, עבודה עם מספר לא מבוטל של מוסדות, ובניית עשרות תפריטים, מצליח לוי להקדיש את הזמן הנחוץ לזוגות הצעירים, להם הוא מציע לעשות שינוי של 180 מעלות בתפישה הרווחת, עת בחירת התפריט לחתונתם, "אנחנו שומעים הרבה על כך שזוגות רוצים להתאים את התפריט לקהל שלהם, אני חושב שזה בלתי אפשרי כי יש פה אלמנט של לפגוע בקהל רחב מדי. חשוב להתרכז בטעימות, להוריד את כל שאר המשתנים ולבחור את מה שבאמת טעים".
שילוב בין מגוון טעמים וצבעים שיוצרים מנות לתפארת (צילום: פזית אסולין)
לפנטז על הטעמים (צילום: יחצ)
תפריט מנצח, מתחם האירועים הרמוזו (צילום: פזית אזולאי)
כשהקולינריה הופכה לאומנות של ממש (צילום: יחצ)
מנות שהן תאווה לעיניים (צילום: פזית אזולאי)