ההבנה שאתם מעוניינים בחתונה חלומית, עם דקורציה מופלאה שמתחדשת מדי עונה, ותפריט של אחד מטובי השפים בישראל, תוביל אתכם במוקדם או במאוחר אל
מתחם האירועים בדולינה - מתחם אירועים חדש ויפיפיה שהוא בדיוק מה שכל זוג יכול לייחל לו. גרסתה האביבית של "בדולינה" מתהדרת בפלטת צבעים טבעית וחמימה, שמתחילה בגן הקסום והפורח, וממשיכה, ביחד עם האורחים, אל האולם הממגנט שמתאים לעד 420 מוזמנים.
על השולחן של מתחם האירועים בדולינה (צילום: אלי לה בוהם)
"חשוב לנו לעדכן את המראה של בדולינה כל הזמן. האולם וכן הריהוט בו הם מודולריים ומשתנים מעת לעת", מספרת לנו מעיין טרשי, מי שמובילה לצד בעלה אוריאל את מתחם האירועים ברעננה. לרגל שנת 2022, בדולינה התחדשה בריהוט גן אנגלי שחור, וריהוט פנים בצבעי ברונזה המעניקים לו מראה מעודכן ונוצץ. החופה, שנמצאת בגן, מעוצבת עם אלמנטים טבעיים, כאשר השביל המוביל אליה, מוקף בעצי זית. כפי שמשתמע משורות אלו, בדולינה מלבבת גם כשהיא חפה מכל אלמנט.
מתחם האירועים בדולינה (צילום: קמרוס צלמים)
מתחם האירועים בדולינה (צילום: קמרוס צלמים)
מתחם האירועים בדולינה (צילום: קמרוס צלמים)
אחת החוזקות הבלתי מעורערות של המקום היא החיבור עם השף משה שגב, אשר מוביל את התפריט לצד השף יאיר שטליס. טרשי מספרת ששיתוף הפעולה הזה חוצה את הגבולות הקולינריים. "החיבור בינינו מדהים. העבודה איתו כיפית ונוכחותו מעניקה לבדולינה אנרגיות חיוביות". שגב שניחן בחוש אסתטי גבוה במיוחד, מייעץ גם בנושאי העיצוב וזה בהחלט מורגש בכל פרט במקום.
מתחם האירועים בדולינה (צילום: אלי לה בוהם)
מתחם האירועים בדולינה (צילום: אלי לה בוהם)
"יש לי שיתוף פעולה מלא ומדהים שגב, ואני יודע שמצפה לנו חוויה אדירה ביחד", מוסר שטליס ומגלה שהחיבור הזה הצמיח תפריט שמבוסס על המטבח הים תיכוני, "עם טעמים שהחך הישראלי אוהב", הוא מדגיש ואומר שהבסיס של הקולינריה המוצלחת של המקום נובע מחומרי גלם טריים ואיכותיים ודגש בלתי מתפשר על פרזנטציה יצירתית ומושקעת.
מתחם האירועים בדולינה (צילום: אלי לה בוהם)
מתחם האירועים בדולינה (צילום: אלי לה בוהם)
מתחם האירועים בדולינה (צילום: אלי לה בוהם)
כבר בקבלת הפנים חווים קולינריה עילית שכוללת עמדת טאבון מעוררת תיאבון ועמדת מעשנה עם בשרים איכותיים. בתוך האולם מחכות לאורחים הפתעות קולינריות נוספות כמו קרפצ'יו בקר וסלמון, ופולנטה עם צלעות של בקר בציר טריאקי. בגזרת העיקריות ניתן למצוא מנות דגל כמו אסאדו בציר טריאקי, לצד קרם בטטה ובצלצלי שאלוט מקורמלים, ופילה בורי על איולי של פלפלים קלויים, קונפי שום ופסטה טליאטלה.
מתחם האירועים בדולינה (צילום: אלי לה בוהם)
מתחם האירועים בדולינה (צילום: אלי לה בוהם)
מתחם האירועים בדולינה (צילום: אלי לה בוהם)
מתחם האירועים בדולינה (צילום: אלי לה בוהם)
העובדה שמדובר בעסק משפחתי, מעניקה ל
גני האירועים בשרון את החמימות והנועם המאפיינים אותה. בנוסף לכך, מדובר באולם אירועים שמתופעל ברובו על ידי נשים, ואנחנו לגמרי מריעות לגירל פאוור הזה. "אנחנו עסק של שמחה. ובדולינה זה בדיוק המקום שלנו לשמח את הזוגות הצעירים ולעטוף אותם בכל הרגעים שהם נמצאים איתנו", מספרת לנו טרשי.
מתחם האירועים בדולינה (צילום: אלי לה בוהם)
מתחם האירועים בדולינה (צילום: אלי לה בוהם)