במתחם האירועים "אודאון", שממוקם בעמק חפר, התאהבנו כבר מרגע כניסתנו. המבנה המפואר הזה, חשבנו, מושלם כדי לחגוג אירועים ולהנציח רגעים באווירה הכי נוצצת ומפוארת שיש. כשטעמנו את האוכל, היינו כבר שדודים לגמרי.
צילום וידאו: אריק קרמינסקי
קולינריה מרשימה, אך לא רק
אודאון בנוי כאחוזת פאר יוקרתית הנתמכת בעמודים רומיים, בעלת מרפסת מרשימה שיוצאת מהסוויטה של החתן והכלה, שהטיסה אותנו על כנפי הדימיון היישר לקלאסיקה על רומיאו ויוליה. עם חלונות בלגיים גדולים, קבלת פנים מוריקה ורחבת ידיים שמאגדת בתוכה חופה אינטימי מוקפת בעצים – לא פלא שכל אורח שנכנס למתחם נותר בתדהמה.
הגענו לאירוע שבו הזוג המאושר בחר בקבלת פנים בסגנון שוק אוכל חובק עולם. במקום הוצבו דוכנים רבים, צמודים האחד לשני – עם שפע בלתי יתואר של פירות וירקות טריים, תבלינים ופיצוחים שקישטו את העמדות. הדוכנים הציעו מנות מגוונות כמו שווארמה, באן, סושי וסביצ'ה, פסטייה, אנטיפסטי, תענוג עוצמתי לעיניים ולחך.
קולינריה מדויקת, קווים לדמותה (צילום: יח"צ)
לאחר החופה, נכנסנו לחלל המקורה שמתאים לעד כ-800 אורחים. האולם מעוצב להפליא, משלב עץ, בטון וצמחייה, מתהדר בגופי תאורה מרשימים ושולחנות עץ חשופים שיוצאים אווירה חמימה ומחבקת. כשהתריס החשמלי עלה, נגלה לפנינו ה"אופן קיטשן" היוקרתי, שבו הטבחים מצלחתים לעיני האורחים את המנות.
"אנחנו היום בקונספט של תפריט מסעדה", מסביר איתי, מנהל האירועים באודאון ומוסיף, "לכל אורח יש תפריט אישי על הצלחת ובמהלך שעה וחצי הוא יכול לבחור מה שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה. כל היופי בזה זה שהכל מצולחת לעיני האורחים. הרמה, האכפתיות, ההבנה והרצון שהאורחים ייצאו בהרגשה של "וואו, זה היה טעים" מאוד מאוד חשוב לנו".
ושיהיה בתאבון (צילום: יח"צ)
הבעלים של אודאון הוא גם הבעלים של קייטרינג "בראף" המצליח, ולכן לא היה לנו ספק שהרמה הקולינרית במתחם האירועים המצליח תהיה יוצאת דופן - והיא אכן הייתה, "האוכל ברמה הכי גבוהה שיש", שיתף החתן והכלה המשיכה, "הכל מדהים. פה את מרגישה שאת מיוחדת – לא סתם עוד כלה. אם אתם רוצים להתחתן – רק באודאון".
כמו אחוזה באירופה (צילום: יח"צ)
ספייס זה חשוב (צילום: יח"צ)
אמרנו לכם, מרפסת של רומיאו ויוליה(צילום: יח"צ)
אינטימי וחמים, החלל המקורה (צילום: יח"צ)
שוק האוכל, קווים לדמותו (צילום: יח"צ)